Kolikor znamo, toliko veljamo!


Ljudski
Predstavitev naših novih projektov, izdelkov, objava novic, naših dosežkov, kaj smo zanimivega videli ali naredili, na katerem sejmu ali izobraževanju smo bili, kaj smo se novega naučili...
Predstavitev za arhitekte: Popolna zunanja ureditev
08. 04. 2018

Popolna zunanja ureditev

V novih poslovnih prostorih podjetja Oblak group d.o.o. smo pripravili predstavitev za arhitekte, ki je nosila naslov Popolna zunanja ureditev.

Najprej se je predstavilo podjetje Mapei d.o.o., ki sta ga zastopala g. Samo Mlinarič in ga. Tatjana Bizjak. Predstavila sta nam tesnilne sisteme za zunanjo in notranjo uporabo, sistem za polaganje naravnega kamna za obremenjene površine ter sistem za preprečevanje pojava solitra.

Sledila je predstavitev podjetja Nadgradnja Božič, Luka božič s.p., ki je vsebovala kratko predstavitev porfido kamna in njegovo pravilno vgradnjo. Na koncu pa je g. Božič predstavil še čistila in impregnacije za kamen podjetja XStone.

cistila in impregnacije za kamen

Ga. Nika Tavčar iz družinskega podjetja Kamnoseštvo Tavčar d.o.o. iz Povirja nam je prikazala široko paleto izdelkov, ki jih je mogoče pridobiti iz njihovega kamna repen. Prikazala nam je primere uporabe njihovega kamna na stopnicah, škarpah, fasadah, tlakih, portalih, stebrih,…

MT Cvek d.o.o. se je predstavilo z njihovim bogatim ALU programom, ki obsega izdelke za izvedbo dvignjenih gred in predvsem razmejitvenih elementov oz. robnikov. G. Tone Cvek je na številnih fotografijah prikazal uporabo njihovih elementov na igriščih, v parkih, na dovozih, parkiriščih in v vrtovih. Na kratko pa je predstavil tudi njihov namakalni sistem Claber.

Zadnja predstavitev pa je obsegala voden ogled proizvodnje betonskih izdelkov podjetja Oblak group d.o.o., ki jo je vodil g. Tomaž Žagar. Pogledali smo si vse procese in njihovo visoko tehnološko opremo. Na koncu nam je g. Bogdan Oblak predstavil bistvene lastnosti njihovih betonskih izdelkov (predvsem tlakovcev) in izpostavil njihove prednosti pred konkurenco na trgu.

 

betonarna oblak tlakovciproizvodnja tlakovcev

Sledila je sproščena debata ob omamno dišeči hrani, ki jo je pripravilo podjetje Gostilna Turk iz Hotedršice ter kapljici odličnih belokranjskih vin vinogradnika Dolc. Vsem, ki ste sodelovali na predstavitvi se iskreno zahvaljujemo.