V življenju je že tako, da bi vsi radi imeli lepo!


Ljudski
Oglejte si naše projekte in izjave zadovoljnih strank.

Vsak projekt je edinstven - prav tako, kot je vsaka stranka. Vsem projektom se maksimalno posvetimo in skušamo ustreči še tako zahtevnim in kdaj tudi nenavadnim željam. Oglejte si nekaj zanimivih projektov in detajlov, ki prikazujejo razliko med dobrim in odličnim izvajalcem.

Naravni kamen, Idrija

Opis projekta:

V notranjosti objekta smo uporabili naravni kamen v kombinaciji s keramiko. Z njim smo obložili oboke oken, vrat in stebre. Dvorišče, pločnik, cokl in stopnice smo prav tako obložili z naravnim kamnom, saj nam v kombinaciji z lesom vzbudi občutek domačnosti in nostalgičnosti.

Mnenje stranke:
"Kot prednost, ki ga je podjetje Božič opravilo na tem objektu, smatram celovitost ponudbe. Objekt so prevzeli v surovem stanju in izvedli vsa zaključna zidarska dela. Ker se spopadejo z različnimi stili in materiali, so v notranjosti opravili dela od stropa do tal, od ometov do tlakov in kamnitih obokov ter polaganje keramike v kuhinji in kopalnici. Prav tako so celostno in s smislom za detajle uredili zunanji del objekta. Zdi se, da jim je izziv, če se lahko spopadejo tudi z nekoliko neklasičnimi zahtevami."
ga. PODGORNIK
Kontaktirajte nas za ponudbo