V življenju je že tako, da bi vsi radi imeli lepo!


Ljudski
Oglejte si naše projekte in izjave zadovoljnih strank.

Vsak projekt je edinstven - prav tako, kot je vsaka stranka. Vsem projektom se maksimalno posvetimo in skušamo ustreči še tako zahtevnim in kdaj tudi nenavadnim željam. Oglejte si nekaj zanimivih projektov in detajlov, ki prikazujejo razliko med dobrim in odličnim izvajalcem.

Porfido kamen, Logatec

Opis projekta:

S pravokotnimi porfido ploščami s sekanimi robovi, v kombinaciji s skrljami (lomljene plošče), smo tlakovali dvorišče pred hišo. Kamen porfido se izredno lepo poda k samemu objektu, predvsem k fasadnemu coklu in delu fasade, ki smo ga obložili z naravnim kamnom. Okrog hiše smo tlakovali pločnik s pohodnimi pranimi ploščami. V notranjosti pa smo polagali keramiko, ki je bila najzanimivejša v kopalnici, kjer je bila tuš kabina obložena z mozaikom. Postavili smo tudi dva kamina, prvega v notranjosti, kjer smo uporabili dekorativni kamen, drugega pa zunaj. Slednji je obložen z naravnim kamnom, ki se odlično ujema z lesom.

Mnenje stranke:
"- Točen začetek del, po prej dogovorjenem terminu - Prilagajanje dela trenutnim zahtevam, vremenu in letnemu času - Izvajajo notranja dela in zunanja dela - Izvedba je točna in natančna - Imajo vso potrebno orodje, stroje in znanje za izvedbo del - Obračun je natančen in korekten, ter možen tudi po situacijah - Po potrebi svetuje glede vrste izvedbe in materialov za uporabo - Tudi po preteku osem let od izvedbe, se niso pojavile nobene napake - Na našem objektu so izvajali notranja in zunanja dela skupno skoraj celo leto in smo bili s celotnim poslovnim odnosom zelo zadovoljni - Niti na misel nam ne pride, da bi iskali kakšnega drugega izvajalca za ta dela, saj bi se vedno odločili za njih. Zelo priporočamo!!!"
g. ČUDEN, direktor PLURIFILTER, d.o.o.
Kontaktirajte nas za ponudbo