V življenju je že tako, da bi vsi radi imeli lepo!


Ljudski
Oglejte si naše projekte in izjave zadovoljnih strank.

Vsak projekt je edinstven - prav tako, kot je vsaka stranka. Vsem projektom se maksimalno posvetimo in skušamo ustreči še tako zahtevnim in kdaj tudi nenavadnim željam. Oglejte si nekaj zanimivih projektov in detajlov, ki prikazujejo razliko med dobrim in odličnim izvajalcem.

Tlakovci, Razdrto

Opis projekta:

V okolici stanovanjske hiše smo uredili dovozno pot in dvorišče. Celotna kvadratura je bila preko 500 m2. Polaganje tlakovcev je bilo dokaj zahtevno, saj je bilo potrebno narediti ustrezne padce in postaviti zadostno št. jaškov, da smo lahko uspešno odvedli vso meteorno vodo. Ob krajiščih tlakovane površine smo vgradili betonske robnike, s katerimi smo obrobili tudi gredice. Pred garažo smo položili betonske plošče.

Mnenje stranke:
"Z dvoriščem sem zelo zadovoljen. Mojstri so dvorišče najprej ustrezno utrdili, nato pa zelo profesionalno izvedli polaganje tlakovcev. Pri delu je celotna ekipa imela zelo dober odnos, tudi rokovno so bila vsa dela dokončana po planu. Zelo sem zadovoljen tudi zato, ker ekipa opravi tudi vsa ostala gradbena dela, tako da drugih mojstrov ni bilo treba iskati."
g. BLAŽEK, direktor PROFILES, d.o.o.
Kontaktirajte nas za ponudbo